Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Bemutatók

A Chameleon csapata elhivatottan igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni az okosotthonok biztosította előnyöket. Miért jó egy okosotthon és miért is olyan jó maga a Chameleon? Gyere el előadásunkra és ismerj meg bennünket, magát a Chameleon rendszert és szolgáltatásainkat!
Az előadást követően örömmel állunk rendelkezésedre, hogy a rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdéseket minél alaposabban meg tudjuk válaszolni.
Ingyenes bemutató – Végfelhasználóknak
Miért jó egy okosotthon és miért is olyan jó maga a Chameleon? Hogyan érheted el az okosotthonok biztosította előnyöket? Hogyan lehet neked is okosotthonod? Ismerd meg rendszerünket és szolgáltatásainkat. Időtartama kb. 1,5 óra, a végén minden kérdésedre válaszolunk.
Jelentkezés
Ingyenes bemutató – Szakembereknek
Melyek a Chameleon előnyei a többi okosotthon rendszerrel szemben? Milyen eltérő villanyszerelési modellre épül és miért nem szükséges speciális kábelezés a kialakításához? Ismerd meg a Chameleon rendszer alapjait és szakmai képzéseinket! A bemutató időtartama kb 2 óra, a végén minden kérdésére válaszolunk.
Jelentkezés

Képzések

Egynapos képzéseink villanyszerelő és integrátor szakemberek számára, mely végén Chameleon Partner minősítést szerezhetsz
Egynapos tréning – villanyszerelőknek
Legyél Te is okosotthon specialista és hagyd le a konkurenciát! Egynapos tréning villanyszerelőknek.

A smart home piac megállíthatatlanul növekszik, a megbízók pedig elvárják, hogy a szakemberek képesek legyenek “felokosítani” az otthonaikat, irodáikat. Lépj be elsők között erre a piacra és nézd a visszapillantó tükörből az “analóg” konkurenseket!
Jelentkezés
Egynapos tréning – integrátoroknak
Legyél Te is okosotthon specialista és hagyd le a konkurenciát! Egynapos tréning integátoroknak.

A smart home piac megállíthatatlanul növekszik, a megbízók pedig elvárják, hogy a szakemberek képesek legyenek a teljes kivitelezés lebonyolítására. Amennyiben megugrottad az első akadályt, és már képzett okosotthon villanyszerelő, tedd meg a következő lépést! Legyél képzett integrátor!
Jelentkezés

Költözz be demó lakásunkba és próbáld ki, milyen egy okosotthonban lakni

Ha éppen azon gondolkodsz, mit kell figyelembe venned a tervezésnél, hogy a Chameleonnal minden zökkenőmentesen menjen, akkor kérd ki bátran a véleményünket – szívesen segítünk neked.
Ismerd meg a részleteket
reference.jpg
training.jpg

Lennél a partnerünk?

Emelkedj ki a hagyományos villanyszerelők soraiból, bővítsd szolgáltatásaid és nyújts te is Chameleon okosotthon megoldásokat az ügyfeleidnek!
Ismerd meg a Chameleon okosotthon rendszert ingyenes bemutatóinkon és szerezz képesítést képzéseinken!
Kapcsolat