Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Beléptetés

A hagyományos kulcshoz képes ma már számtalan technológia létezik, amit a rendszerünk képes kezelni. Nem kell kulcsok után kutatni többé, és nem gond azt sem, ha valakit csak ritkán vagy időszakosan szeretnék beengedni a kertbe, garázsba vagy akár a lakásunkba. Mindenkinél külön szabályozható, hogy hová és milyen eszközzel léphet be. Az alábbiakban összefoglaltuk a lehetőségeidet.
chameleon-okosotthon-ujjlenyomat.webp

Ujjlenyomat vezérlés

A klasszikus ujjlenyomatellenőrzéstől eltérően bárhonnan szabályozhatod, ki léphet be a lakásodba anélkül, hogy magát az ujjlenyomatot tárolnánk. Ez hasonló védelmet kínál mint a banki jelszavak esetén.
chameleon-okosotthon-beleptetokodok.webp

Számkód beléptetés

Engedd be a futárt, vagy a takarítónőt anélkül, hogy bármikor is találkoztál volna velük. Generálj új számkódokat a bérlőid számára, akár időzített lejárattal is. Válassz dizájnban is a lakásodhoz illő olvasót.
chameleon-okosotthon-nfc.webp

NFC Kártya beléptetés

Elég egyetlen gombot megnyomnod, hogy bezáródjanak az ajtók, leengedjenek a redőnyök és elaludjanak a lámpák. Éjszaka pedig visszafogott fények mutassanak utat.
chameleon-okosotthon-bluetooth.webp

Bluetooth beléptetés

Bluetooth technológiával azonnal tudjuk nyitni a lépcsőházi ajtót, vagy a garázskaput anélkül, hogy bármilyen eszközt érintenénk az olvasóhoz. Az rendszerben beállítható, hogy milyen közelségből érzékelje az eszközöket, így nem fog előfordulni hogy feleslegesen nyílik az ajtó. A rendszer mobil telefonnal és okos órával is működik, és természetesen csak annak nyíllik ki az ajtó akinek jogosultsága van hozzá.
chameleon-okosotthon-beleptetes.webp

Kaputelefon vezérlés

A Chameleonnal a kaputelefon is új szintre lép, mert amikor becsengetnek, megnézheted a mobilodon, ki érkezett, beszélhetsz az ajtóban állóval, majd egy gombnyomással beengedheted.
chameleon-okosotthon-arcfelismeres.webp

Arcfelismerés – hamarosan

Valószínűleg tudod, hogy az okostelefonokat is fel lehet oldani arcfelismeréssel. Ugyanez a technológia működik a beengedésnél is: elég az arcodat a felismerőhöz tartani, hogy be tudj menni.
chameleon-okosotthon-jogosultsagok.webp

Jogosultság kezelés

Csak hétvégén? Vagy déltől délután kettőig? Ezt is be tudod állítani, méghozzá a jogosultságkezelővel: dönts szabadon arról, hogy ki és mikor mehet be a kertbe, vagy a ház különböző helyiségeibe.
chameleon-okosotthon-tavolivezerles.webp

Távoli vezérlés

Ma már távolról is tudsz dolgozni, vagy, hogy távol lévő rokonaiddal is bármikor tudsz beszélni. Szerintünk az is elvárható, hogyha úgy tartja kedved, akkor ugyan így távolról elérhesd a lakásod összes funkcióját.
Első lépés

További funkciók

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.webp Hagyományos kapcsoló
voice.webp Hangvezérlés
application.webp Applikáció
smart_watch.webp Okoseszközök
timer_with_ai.webp Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
chameleon-okosotthon-referencia1.webp