Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Világítás

A világítás vezérlés is alap funkciónak számít már az okos otthonok világában. Ma már mindenki arra törekszik, hogy minél egyedibb és szebb megvilágításokat alkalmazzon a lakásában. Élfény a konyhapult alatt, konyha pult megvilágítás, ledek, spotok, falikarok, stb. Ezekkel törvényszerűen pedig jönnek a kapcsolók, akár 6-8 különböző egy helyiségben. Miért kellene ezeket a fényforrásokat külön kapcsolgatni? Miért ne működhetne az egész világítás automatikusan? Nézd meg milyen lehetőségeket kínálunk neked a világítás vezérlés területén!
chameleon-okosotthon-vilagitas.webp

Világításvezérlés

A nappalid ezentúl kapcsolótenger nélkül kap hangulatos megvilágítást és kellemes fényekkel üdvözöl, amikor hazaérsz. Mindezt úgy, hogy a beállítás pár mozdulat a mobilodon.
chameleon-okosotthon-vilagitas2.webp

Fényerővezérlés

Tudod, mikor lesz teljes az otthonérzet? Amikor a lámpák, szpotok és ledek a kedvedhez és a napszakhoz passzoló fényerővel töltik meg a nappalit, a konyhát vagy a hálószobát.
chameleon-okosotthon-RGB.webp

RGB fények

A világítással nemcsak fényt viszel a lakásodba, hanem az alaphangulatát, stílusát is megadod. Ezt a hatást fokozhatod a színes ledszalagokkal – amelyeket szintén beállíthatsz a rendszerrel.
chameleon-okosotthon-vilagitasi-modok.webp

Világítási képek

Találj ki különböző „fénykoreográfiákat”, adj nekik nevet, aztán mentsd el a mobilodon – így később egy mozdulattal életre keltheted őket.
chameleon-okosotthon-tavolivezerles.webp

Távoli vezérlés

Akár nyaralsz, akár az irodában dolgozol vagy a boltban állsz sorba az applikáciban pár mozdulattal beállíthatod, milyen világítás fogadjon otthon – nemcsak gombokkal, hanem a hangoddal is.
chameleon-okosotthon-chameleon-controller.webp

Automatikus vezérlés

Állítsd be, mikor érsz haza, mikor boruljon sötétség a nappalira vagy jöjjön elő a hangulatvilágítás, a többit pedig bízd a Chameleonra (amely mindent úgy csinál, ahogyan azt előre megadtad).
Első lépés

További funkciók

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.webp Hagyományos kapcsoló
voice.webp Hangvezérlés
application.webp Applikáció
smart_watch.webp Okoseszközök
timer_with_ai.webp Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
chameleon-okosotthon-referencia1.webp