Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Biztonság

A riasztó rendszerek legtöbbször a betörésre vagy lopásra koncentrálnak, holott a biztonságnak ez csak egy szűk szelete. Hiába figyelmeztet a rendszer ha betörés van, ha közben egy rossz csatlakozás miatt szétázik a házunk és több milliós kár keletkezik. Vagy egy nyitott tetőtéri ablak miatt felázik az új laminált padlónk. Ne is beszéljünk a bedugva hagyott vasaló miatt keletkező tűzről. Nézd meg milyen biztonsági megoldásokat javaslunk neked túl a hagyományos riasztók által nyújtott lehetőségeken!
chameleon-okosotthon-ajto.webp

Ajtó-, és ablaknyitás

Elmentél otthonról és lehet, hogy nyitva maradt az ablak? Nem vagy benne biztos, hogy bezártad az ajtót? Ellenőrizd a telefonodon – és csukd be vagy nyisd ki az ajtót, ablakokat egy gombnyomással.
chameleon-okosotthon-kamera.webp

Biztonsági kamerák

A figyelő szemek nemcsak azzal adnak biztonságérzetet, hogy bárhonnan, bármikor megnézheted, minden rendben van-e otthon, hanem azzal is, hogy látod, miért riaszt a rendszer.
chameleon-okosotthon-beleptetes2.webp

Kaputelefon-vezérlés

Nem kell félbehagynod a főzést vagy kapkodva kilépned a zuhany alól és az ajtóhoz rohannod, amikor valaki csenget. Elég ránézned a mobilodra, hogy lásd, ki jött – majd egy gombnyomással beengedheted.
chameleon-okosotthon-mozgaserzekeles.webp

Mozgásérzékelés

„Valaki van a házban”. Lehet, hogy csak a gyerekek értek haza az iskolából vagy a párod ért haza a munkából. Persze nemcsak erről fogsz tudni, hanem arról is, ha hívatlan vendég akar bemenni.
chameleon-okosotthon-tuz.webp

Tűz, füst és CO2

Ez a rendszer őrangyalként vigyáz rátok és az otthonotokra, ezért azonnal üzen, ha tüzet, füstöt vagy szén-dioxidot észlel a levegőben – és szól a távfelügyeletnek, mielőtt elmérgesedne a helyzet.
chameleon-okosotthon-vizfolyas.webp

Vízfolyás-érzékelés

A Chameleonnal nem kell félned, hogy arra érsz haza, hogy a víz elárasztotta a fürdőszobát, a konyhát vagy éppen az előszobát, mert nemcsak a vízfolyásról szól neked, hanem a főcsapot is elzárja.
chameleon-okosotthon-uvegtores.webp

Üvegtörés-érzékelés

Egyetlen kár sem jön jókor, de jobb, ha azonnal értesülsz róla és nem a meglepetés erejével ér, ha a hirtelen jött vihar, a szomszédban focizó gyerekek vagy egy betörő betörte az egyik ablakot.
chameleon-okosotthon-idojaras.webp

Időjárás-érzékelés

Mostantól az otthonod az aktuális időjárással összehangolva lesz teljes védelem alatt és vár haza komfortos hőmérséklettel télen-nyáron – mindezt költséghatékonyan.
chameleon-okosotthon-riaszto.webp

Riasztó

„Mozgás van a garázsban. Riasszam a távfelügyeletet vagy csak zárjam le az átjárót?” Lehet, hogy csak a párod áll be a garázsba, de jobb félni, mint megijedni és tudni róla, ha van valaki a házban.
chameleon-okosotthon-panikgomb.webp

Pánikgomb

Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy ápolnunk kell egy hozzátartozónkat. Ilyenkor nagyban csökkenti az aggodalomfaktort, ha azonnal tudunk róla, ha baj van – ami ráadásul életmentő lehet.
Első lépés

További funkciók

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Nincs gúzsba kötve a kezed, mert a mobilodra letölthető, saját applikációnkon minden funkciót elérsz.
classic_switchs.webp Hagyományos kapcsoló
voice.webp Hangvezérlés
application.webp Applikáció
smart_watch.webp Okoseszközök
timer_with_ai.webp Automatizáció

Chameleon okos otthon bemutató lakás

Kipróbálhatod, tesztelheted, hazaviheted...
chameleon-okosotthon-referencia1.webp