Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Termék- és szolgáltatástámogatás

Böngészés az online támogatási tartalmakban

A Chameleon-támogatás weboldalon gyorsan választ kapsz kérdéseidre, továbbá használati útmutatókat és mélyreható technikai dokumentumokat is elolvashatsz. Valamint elérheted a Wikipédia oldalunkat, ahol a beállításokkal és használattal kapcsolatos információkat kapsz.

Letöltési központ

Firmware, meghajtók, SD kártya képek, segédprogramok vagy egyéb források letöltéséhez használd az alábbi lehetőségeket.

Kapcsolatfelvétel a Chameleon Támogatás munkatársaival és hibabejelentés

Telefonos ügyfélszolgálatunk (+36 1 770 7730) munkanapokon 9:00 és 17:30 óra között fogadja a hívásokat. Ezen időszakon kívül kérünk, hogy sürgős esetben használd az alábbi kapcsolatfelvételi formot a probléma minél részletesebb kifejtésével, vagy írj a support@chameleon.sh email címre „SOS!” tárggyal. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak!

Visszajelzés

Mondd el a véleményedet! Válassz a visszajelzési lehetőségek közül (minden visszajelzést elolvasunk, de nem tudunk mindegyikre válaszolni):

Szoftveres terméktámogatás

Termékeinkhez tartozó szoftverekre minimum 5 évig vállaljuk a szoftveres támogatást. A támogatást tartalmazza az OS frissítéseket, firmware frissítéseket és a biztonsági frissítéseket egyaránt.

Tanúsítványi engedély / megfelelőség

Az elektronikai termékek általában megfelelőségi előírásoknak vagy tanúsítványoknak kell megfelelniük ahhoz, hogy eladhatóak legyenek egy adott piacon. Ezek a tanúsítványok és előírások általában azt mutatják, hogy a termék megfelel a nemzeti szabványoknak. Különböző megfelelőségi szabványok lehetnek érvényben, amelyek biztosítják, hogy a készülék rádiófrekvenciás kibocsátása ne zavarja más vezeték nélküli eszközöket.