Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Csapat és misszió

Az idő bebizonyította, hogy a zárt rendszerű műszaki megoldások nem állják ki az idő próbáját. Az okostelefonok is akkor tudtak robbanásszerűen elterjedni, amikor alkalmazások kezdtek megjelenni és bárki szabadon saját életéhez igazíthatta a telefonját. El sem tudnánk már ma képzelni, hogy egy telefon tudását a gyárból kikerült állapot határozza meg.
Az autóipar épp most, a szemünk láttára alakul át. Az autóban lévő szoftver lassan értékesebb lesz mint maga az autó. A zárt rendszerű szervizben frissíthető benzines modelleket leváltják az elektromos, önvezető, távolról éjszaka automatikusan frissülő modellek, ahol egyik napról a másikra új funkciók, alkalmazások jelennek meg. Ebben az iparágban is természetes lesz, hogy a 4 éves autónk már nem ugyanúgy fog működik, mint amikor az üzletben megvettük. Fejlődik, frissül ahogy a mobiloknál ezt már megszoktuk.
Hiszünk abban, hogy a jövő okos otthon rendszere sem működhet másképpen. Azon dolgozunk, hogy a rendszerünk minél több gyártó termékét támogassa, és a felhasználók szabadon választhassanak gyártók, technológiák között úgy, hogy közben a rendszerük működésének stabilitása és biztonsága ne sérüljön. Megadjuk azt a stabil alaprendszert ami működéshez kell, és biztosítjuk a hidat más gyártók termékei számára, hogy azok is elérhetők legyenek a kiépített hálózaton. Nem hiszünk a zárt rendszerekben. Abban sem hiszünk, hogy egy gyártónak mindenre megoldást kell adni ha okos otthon rendszer fejlesztésbe kezd.
Sokkal inkább hiszünk abban, hogy ha kiválogatjuk azokat a gyártókat, akik valami kiemelkedőt alkottak a maguk területén és ezeket integráljuk akkor olyan szabadságot és funkcionalitást tudunk adni a felhasználóiknak amit más gyártó sosem lesz képes egy zárt rendszerű termékkel biztosítani.
Ha szeretnél hozzánk csatlakozni nézd át aktuális pozícióinkat, és segíts nekünk valóra váltani a független nyitott rendszerű okos otthon platformot.

Csapat

peti.webp
Szarvas Péter Elnök-vezérigazgató
robi.webp
Biró Róbert Fejlesztési vezető, Társalapító
juca.webp
Tóth Judit Pénzügy

Állást keresel?

Egy tehetséges, lelkes csapattagnak mindig örülünk. Ha szimpatikusak vagyunk neked és az oldalunkat böngészve felcsillant a szemed, mert odavagy az okosrendszerekért és úgy érzed, ezer örömmel dolgoznál velünk, akkor dobj nekünk egy e-mailt (nem számít, hogy éppen most fejezted be az egyetemet vagy már van néhány év munkatapasztalatod).
Nyitott pozíciók

Lennél a partnerünk?

Nyitottak vagyunk az együttműködésekre. Ha úgy gondolod, látsz fantáziát abban, amit csinálunk, akkor írj nekünk vagy csörögj ránk.

Itt találod meg az irodánkat
1155 Budapest, Óda utca 22.
Kapcsolat

Legnépszerűbb okos otthon funkciók

Lehet, hogy te is épp az egyiket keresed?
Nézd meg az összes funkciót