Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Chameleon okosotthon a hétköznapokban

Kevés gyártó figyel ma oda arra, hogy olyan okos otthon rendszert adjon a vevőinek, ami akár 10 év múlva is lépést tudjon tartani a technológia fejlődésével. Mivel otthont nem egy-két évre választ magának az ember, ezért a zárt rendszerekkel ellentétben, mi az integrációban hiszünk. Abban hiszünk, nem nekünk kell minden problémát megoldani. Egy stabil alap rendszert kell biztosítanunk, és kiválogatni azokat a piaci szereplőket, akik valami kiemelkedőt tudtak alkotni a saját területükön. Ezek integrációjával a felhasználóink egy végletekig rugalmas, jövőálló és funkció gazdag rendszert kapnak, amit hosszú ideig élvezhetnek otthonukban.
chameleonController.jpg

Megbízható kábeles megoldás

Otthonainkban a legfontosabb a biztonság és stabilitás. A Chameleon ezt nyújtja neked a karbantartás mentes, megbízható, mégis könnyen telepíthető topológiájú vezetékes rendszerével.
wall.jpg

Vigyázz, kész… Smart Home Ready

Tedd le a vállaidon lévő terhek egy részét azzal, hogy nem mindent egyszerre építesz ki és inkább a fokozatosság elvét követed. Mivel rendszerünk rendkívül rugalmasan bővíthető (nemcsak a saját eszközeinkkel), ezért lépésenként tudsz haladni a kedvenc funkcióid kiépítésével.
time.jpg

Melletted leszek ma, holnap és 10 év múlva is

Bármikor, bármilyen funkcióval bővíthetsz. Ez azt jelenti, hogy „nem öregszem ki” és ha megtetszik egy újítás, nyugodtan összekötheted velem – legyen szó egy eddigi funkció felturbózott változatáról vagy egy teljesen új egységről.
integrations.jpg

Te döntöd el, ki csatlakozzon hozzám

Megértem, ha nem szeretnél elköteleződni egyetlen márka mellett és ezt az elképzelésedet azzal támogatom, hogy különböző gyártók termékeit egyszerre kapcsolhatod hozzám – legyen az az iNels, az Apple HomeKit, a Loxone vagy Amazon Alexa.
save.jpg

Teszek róla, hogy spórolj

Mi tagadás, a hétköznapi luxust pillanatok alatt meg lehet szokni. Azt, hogy az árnyékolás egy gombnyomás, a felfűtött jakuzzi vár vagy reggel a kedvenc zenédre nyitod ki a szemed. De hosszútávon a kényelem mellett azt is megérzed, hogy spórolok a számláidon.
chameleon.jpg

Rugalmasan kezelem, ha váltani akarsz

Nemcsak a bővítésre van kismillió lehetőséged, hanem az egyszerűsítésre vagy a váltásra is. Az egyik funkció szimpatikusabb egy másik gyártónál? Vagy az egyiket nem használod ki és feleslegesnek találod? Hozzád alkalmazkodom és nem a gyártókhoz.
Ajánlatkérő

Irányítsd úgy, ahogy kedved tartja

Vezéreld ahogy kedved van, az idősebb családtagjaidnak pedig ugyanúgy megmarad a hagyományos kapcsoló
classic_switchs.png Hagyományos kapcsoló
voice.png Hangvezérlés
application.png Applikáció
smart_watch.png Okoseszközök
timer_with_ai.png Automatizáció

Legnépszerűbb okos otthon funkciók

Lehet, hogy te is épp az egyiket keresed?
Nézd meg az összes funkciót