Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

2019-04-25

Prototípus fejlesztés a Chameleonnál

2020_palyazat_logo.png

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással, valamint magántőke befektetéssel valósul meg egy magyar startup prototípus fejlesztése Újkígyóson.

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással, valamint magántőke befektetéssel valósul meg egy magyar startup, a
Chameleon Smart Home Kft. prototípus fejlesztése Újkígyóson. AGazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megvalósuló inkubációs program részeként a kápolnásnyéki irodával működő Smartware.tech inkubátor segítségével a startup azeurópai piacra lépést is szeretné elérni.

A Chameleon egy új réteg a Smart Home rendszerek és az érzékelők, illetve a beavatkozók között. Hidat képez a ház eszközei és más okosotthon gyártók központi vezérlői között. Szabad választást ad a felhasználónak és jelentősen csökkenti a beépítési költséget.

A támogatás keretein belül elkészül a Chameleon Smart Home rendszer Zwave technológiára alapuló vezeték nélküli vezérlésének prototípusa, amely segítségével külső, nemzetközileg ismert gyártók által fejlesztett okosotthon eszközök illeszthetők a meglévő rendszer infrastruktúrájához.

A projekt összegző adatai:
Projekt címe: Prototípus fejlesztés a Chameleon Smart Home Kft-nél
Azonosító száma: GINOP-2.1.5-15-2016-00005/015
Kedvezményezett: Chameleon Smart Home Kft.
Inkubátor: Első Közép Európai Hardver Akcelerátor Kft. (https://www.smartware.tech)
Közreműködő szervezet: Pénzügyminisztérium
Elnyert támogatás: 60 000 000 Ft (80%)
Bővebb információ: Szarvas Péter (telefon: +36 70 210 5363).

Sajtóközlemény letöltése pdf formátumban


Ajánlott bejegyzések