Weboldalunk sütiket használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
logo.png
2020. április 20. és július 1. között nem számolunk fel munkadíjat, amikor leülünk a tervezőasztalhoz, hogy az elképzeléseid alapján kidolgozzuk az ingatlanodra hangolt okosrendszer részleteit.

TERVEZZ VELÜNK DÍJMENTESEN ÉS FIZESS 15%-KAL KEVESEBBET AZ OKOSOTTHONODÉRT

Élvezd, ahogy az otthonod átlép a 22. századba és okos otthonként a biztonság és kényelem szigetévé változik az egész család számára


Az otthonod van érted – tedd azzá új szerepkörökkel!

Hiszen ma már nem csak:
  • négy fal és egy tető, ahova egy zűrös nap után elvonulsz.
  • egy kényelmes szállás, ahol kipihened magad.
  • egy kávézó, ahol a gondolataidba mélyedve elkortyolod a reggeli kávédat.

Jelenleg az otthonod all-in-one: étterem, edzőterem, iroda, játszóház, mozi, kerti party színtere, miniwellnessközpont.Intelligens rendszerekkel évtizedekig a megbízható várad marad, ahol minden a kényelmedet és a védelmedet szolgálja (eget verő számlák nélkül).
MIT TUDJON A RENDSZEREM?
A CHAMELEON JÓVAL TÖBB PUSZTA KÉNYELMI FUNKCIÓNÁL.

Biztonságot nyújt, igazi élménnyel ajándékoz meg nap mint nap, segít, hogy spórolj a számlákon, miközben éjjel-nappal gondoskodik rólad és a családod kényelméről.

A Chameleon egy strapabíró, rugalmas alapinfrastruktúra, amihez átalakítás nélkül, bármikor bármelyik gyártó termékét hozzákapcsolhatjátok, a jövőben is.
A rendszer független okosotthon-szakértőként nemcsak az időjáráshoz, az életritmusotokhoz és a hangulatotokhoz alkalmazkodik, hanem a következő generációs okos otthon rendszerekhez is.

De ennél jóval többet kaptok a rendszertől.

Gondoskodik a nyugodt álmotokról.

Elég megnyomnotok egy gombot, hogy bezáródjanak az ajtók, elsötétítsenek a redőnyök és teljes sötétség boruljon a szobákra, éjszaka pedig visszafogott fények igazítsanak útba.

Megvéd a viharkároktól.

A rendszer érzékeli az eső vagy a szélvihar közeledtét, amire az ablakok bezárásával, a redőnyök leengedésével és a napvitorla behúzásával reagál.

Vigyáz a lakásra, amíg nyaraltok.

Abban a nyugalomban pihensz a családoddal, hogy azonnal értesülsz róla, ha valaki a ház körül ólálkodik és úgy értek haza a kellemesen meleg (vagy hűvös) ingatlanba, hogy nem ment feleslegesen a fűtés (vagy a hűtés).

Üdvözöl, amikor hazaértek.

Előzékenyen kinyitja a garázskaput és az ajtót, felkapcsolja a világítást, kellemes hőmérsékletet biztosít, a hangulatotokhoz passzoló fényekkel és felfűtött szaunával vagy jakuzzival vár haza.

ÍGY VIGYÁZ A CSALÁDI KASSZÁRA ÉS AZ ÉRTÉKEITEKRE

value1.jpg
A fűtési görbét az öntanuló fűtési algoritmushoz igazítja, leengedi a redőnyöket, hogy a meleg télen ne szökjön ki, nyáron pedig ne tolakodjon be.
value2.jpg
A biztonsági rendszer a kamerákon és ujjlenyomat-azonosításon felül ellenőrzi, kinek mikor van jogosultsága a lakásban tartózkodni és azonnal szól a távfelügyeletnek, ha tüzet, füstöt, gázszivárgást, csőtörést vagy szén-dioxidot érzékel.
value3.jpg
A gombnyomással is vezérelhető árnyékolástechnika az időjárás-előrejelzés alapján lehúzza a redőnyöket, reluxákat és behúzza a napvitorlát, ha jégeső vagy szélvihar van kilátásban.
value4.jpg
Az automatikus öntözés félig helyettesít egy kertészt azzal, hogy a kertet, a füvet és a balkonládákat az időjárással, napszakkal és talajnedvességgel összhangban locsolja.
value5.jpg
Szól, ha egy konnektor feleslegesen fogyaszt vagy indokolatlanul folyik egy csap.
TEGYÜK INTELLIGENSEBBÉ AZ OTTHONOMAT

MINDIG A LEHETŐSÉGEIDHEZ, ELVÁRÁSAIDHOZ ALKALMAZKODIK
ÉS NEM A GYÁRTÓK ELKÉPZELÉSEIHEZ.

puzzle1.gif

„Akkor és azzal bővíted, amikor és amivel szeretnéd”

Teljesen rendben van, ha most a biztonsági rendszert integrálnád, majd fél év múlva a wellnessfunkciókat telepítenéd, egy évvel később pedig az öntözést okosítanád. Ezt a Chameleon könnyedén le tudja követni.
puzzle2.gif

„Halad a korral, így mindig a piac vezető egyénisége lesz.”

A Chameleon legnagyobb erénye valószínűleg az, hogy nem öregszik ki, tehát bármikor bővíthető új funkcióval, további automatizált lehetőséggel vagy egységgel. Mindez egyetlen kábellel, bontás nélkül megoldható.
puzzle3.gif

„Hozzád hűséges és nem a gyártókhoz.”

Több okosmárkával (iNels, Apple HomeKit, Loxone, Amazon Alexa) is kompatibilis a Chameleon rendszere, ezért nem kell évekre elkötelezned magad egy brand mellett.

3 LÉPÉSBEN KÖLTÖZTETJÜK BE HOZZÁD A CHAMELEON SMART HOME-OT

  • Megbeszéljük, milyen funkciókra van szükséged.
  • Elektronikusan elküldjük a termékeket és a tervrajzot.
  • Az otthonodra hangoljuk a rendszert: telepítünk, mindent beállítunk, ellenőrzünk és beprogramozzuk a funkciókat.
RENDBEN, EGYEZTESSÜK A RÉSZLETEKET

OTTHONOK, AMELYEK MÁR GONDOSKODNAK A LAKÓIKRÓL

TERVEZZ VELÜNK DÍJMENTESEN ÉS FIZESS 15%-KAL KEVESEBBET AZ OKOSOTTHONODÉRT

Töltsd ki az alábbi űrlapot és munkatársaink egy munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot.Az érdeklődéssel semmilyen kötelezettséget nem vállalsz, keress minket bizalommal.
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.

A te okosotthon-szakértőd

andras.jpg

András

SZAKTANÁCSADÓ
zsombor.jpg

Zsombor

SZAKTANÁCSADÓ
gabor.jpg

Gábor

SZAKTANÁCSADÓ
Adatvédelmi szabályzat